Nieuws

Laatste Nieuws

Agenda

Dorpskrant

Energiezuinig wonen

Op 19 september jl. was er een informatiebijeenkomst over energiezuinig wonen in Nij Beets, georganiseerd door Krigel i.s.m. de Gemeente Opsterland. Wij vonden het fijn om te zien dat er zoveel belangstelling was. Het was een geslaagde avond en we hopen dat het voor de aanwezigen vooral een nuttige en informatieve avond was. Wij willen bij deze nog wat verdere informatie met jullie delen. Allereerst kun je presentatie van deze avond vinden op www.duurzaambouwloket.nl.

Hier is alles te vinden op gebied van energiebesparing, kosten, subsidies ed. Ga op de site naar energiebesparing Nij Beets en
daar vind je de presentatie. Ook kun je hier de voorbeelden zien van een energiescan bij vier huizen van verschillende bouwjaren in Nij Beets. Er zijn meer mensen die zich hebben opgegeven voor een energiescan, die in de komende maanden zal plaatsvinden. Mocht je hier interesse in hebben, geef je dan op bij Krigel. Bij voldoende belangstelling kijken we of er nog een ronde kan plaatsvinden.

Op de volgende site kun je ook nog een webinar over energieneutraal verbouwen terugkijken:
https://energieinopsterland.simmicrosite.nl/terugkijken-webinar-energieneutraal-verbouwen.

Deze webinar van een uur heeft de Gemeente Opsterland i.s.m. de gemeenten Ooststellingwerf, Weststellingwerf en Smallingerland georganiseerd. Verder zijn we heel benieuwd naar hoe je de informatie bijeenkomst hebt ervaren. Misschien heb je op- of aanmerkingen over hoe de avond verliep of over de informatie die er is gedeeld, zijn er specifieke onderwerpen waar je meer over wilt weten of heb je een andere vraag naar aanleiding van de bijeenkomst.

Wil je iets vragen of delen, mail dan naar krigelnijbeets@gmail.com.
In het najaar worden er webinars, informatie- en thema avonden georganiseerd in de regio.
Zodra dit bekend is, laten we dit weten.

Tot ziens of horens,
Krigel en Duurzaambouwloket Opsterland

Deze berichten vind je misschien ook leuk

Nijs fan BlomBijBeets

Nijs fan BlomBijBeets

Blommen, greidefûgels en op in waarme sinnige dei al in hommel: De maaitiid komt deroan! De bollen dy’t ferline jier...

Lees meer