Huisarts

Laatste Nieuws

Agenda

Dorpskrant

Huisartsenpraktijk ‘de Hoek’

dhr. P.J. Stadt, apotheekhoudend huisarts
Tolhekbuurt 28
9245 HX Nij Beets
Tel: 0512-461263
Fax: 0512-461560

 Waar eens “de eerste onderneming” van Nij Beets begon en later bekend stond als café “de Hoek” is nu omgetoverd tot een splinternieuwe huisartsen praktijk van Fam. Stadt.

       

Wanneer u de praktijk belt krijgt u een keuze menu te horen:

  • Keuze 1 is voor spoedgevallen
  • Keuze 2 is voor het bestellen van medicijnen. Deze optie is handig voor ’s avonds of in het weekend.
  • Keuze 3 voor overleg met de apothekersassistent. Ook kunt u hier medicijnen bestellen, als u liever niet op een antwoordapparaat inspreekt.
  • Keuze 4 overleg met de doktersassistente, afspraak maken, uitslagen, voorlichting en vragen.
  • Keuze 5 overleg voor werkende in de gezondheidszorg.

De doktersassistente plant de agenda, verzorgt de correspondentie, regelt machtigingen, overlegt met de huisarts, geeft voorlichting en heeft eigen spreekuren, regelt herhaalmedicatie en nog veel meer.  Wij hopen op uw begrip als u niet direct telefonisch te woord wordt gestaan.

De apothekersassistente kunt u direct benaderen voor  informatie  over geneesmiddelen.  Zij zorgt voor o.a.  de bestellingen, het  klaar maken, de controles, en het afleveren van de medicijnen, en ze geeft voorlichting.

In de nieuwe praktijk zijn twee balies:  1 receptiebalie en 1 apotheekbalie. Indien het erg druk is zullen we daar gebruik van maken en zijn de werkzaamheden gescheiden. Het kan dan voorkomen dat u doorverwezen wordt naar de andere balie.

Inschrijving nieuwe patient

Voor inschrijving  in onze praktijk kunt u bovenstaand telefoonnummer bellen. De assistente zal met u overleggen welke gegevens wij graag van u ontvangen.Mocht u medicijnen nodig hebben, dan dragen wij hier zorg voor.

Voor verdere informatie bezoek HIER de website. 

Waarneming Huisarts

Tijdens afwezigheid van dr. Stadt door vakanties, nascholingen, cursus e.d. neemt de huisartsenpraktijk in Beetsterzwaag waar. Deze waarneming is uitsluitend bedoeld voor dringende zaken, die niet kunnen wachten tot dr. Stadt weer aanwezig is.

U kunt tot 10.00 uur afspraken maken en medicijnen bestellen.

Adres
de Fundatie
Kerkepad Oost 18
9244 CE  Beetsterzwaag

Telefoon: (0512) 381301